4 8 15 16 23 42

image65


Jag hörde om en ny TV serie. Lost hette serien.
6 avsnitt hade hunnit visas när jag tänkte "äh va fan, ja kollar och se om det är något att ha". Fyra säsonger senare och jag är lika fast nu som då.

En del menar att serien blev för invecklad i Säsong 3 och att man aldrig fick reda på något nytt utan bara fick fler frågor. Jag delar inte denna kritik.
För om man ser en halv säsongs avsnitt i rad, så märker man saker och ting man inte gör annars. LOST är inte en tv serie man tittar på ett avsnitt i taget, man tittar på det 6 timmar i taget. Man hittar små små saker man aldrig lagt märke till annars, och man känner sig SÅ smart och unik att man hittat en ledtråd som Ingen annan kan ha hittat! Sen läser man på Forum och inser att inte bara har någon annan hittat ens ledtråd, de har kopplat ihop färgen på Hurley's tshirt med ett visst nr som råkar vara ett annat nummer baklänges som är en del av de ökända LOST siffrorna.

Okej, jag var inte smartast! Fine! Shit the same, serien rocks iaf!

Jag är trogen serien, och kommer vara tills 2010 då den sista säsongen går av stapeln (thats right! De har ett slut för serien!! Mycket smart drag av dem! Nu vet vi att svaren kommer inom 2 år! Antagligen.)


Så genuina karaktärer! Så härligt script! Jag erkänner, jag är en LOST Nörd, och kommer antagligen tatuera in minst ett LOST relaterat motiv på min rumpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback