lets help such as getting help from US to US in South Africa, such as..Men det låter ju som en bra idé, eller va säger ni?

Kommentarer
Postat av: Anonym

herregud så mycket svammel

2008-01-10 @ 15:53:52
Postat av: Josefin

Hej, såg att du bor/har bott i Marina del Rey och pluggat på SMC? Jag ska själv göra samma sak här om en månad och har hittat en lägenhet i Marina del Rey. Tänkte kolla med dig om du tyckte att det var ett bra ställe att bo på? Du tyckte inte att det var för långt till skolan? Fungerade bussförbindelserna bra? Ledsen för 100 frågor men det vore underbart om du kunde besvara ngt! Tack tack!

2008-01-10 @ 17:28:38
Postat av: Michel

Hej Josefin, eftersom du inte lämnade nån email så får jag svara i en kommentar =)

Marina Del Rey var rätt trevligt! Säkert om inte annat! Inte varsomhelst i LA man kan promenera omkring kvällstid utan att oroa sig. Bussarna funkar, från var vi bodde (Marina Pointe Apt) så tog man två bussar, en upp Lincon Blvd och man bytte på Pico om jag inte har helt fel för mig. Men jag och mina roomies cyklade till skolan faktiskt. Gick snabbt och bra, förutsatt att man cyklade på trottoaren (som är lagligt!). Enda problemet me det är att om man cyklar på någon så är man alltid ansvarig för det då pedestrians har förtur. illa att bli stämd i USA,huu. Marina del Rey rent lägesmässigt var helt okej,. men jag varnar dig STARKT för Marina Pointe Apartments, sämre ställe att på bo känner jag not inte till.
Har du fler frågor emaila dem till teixeiraofsweden@gmail.com så svarar jag gärna!!

Ha D gött!

2008-01-11 @ 08:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback