Kusinerna från landet

På bussen hem idag så fanns det som vanligt en massa interessanta karaktärer, men mest utmärkande var utan tvekan en herre i 70 års åldern som satt med två barn i åldrarna 4 - 5 år. Varför? För att de var verkligen inte härifrån! Klingande småländska och deras söta kläder var allt annat än Up To Date.
Jag reagerade först ganska så starkt, fick tanken "vilken gök!", mannen satt nämligen och förklarade för barnen i förväg hur bussen skulle svänga "Ooo du svaaeengger det ti Hjöger här, och tänka sig, nu blir det en vänsteh sväng ocksåh!". Jag insåg ganska snabbt att det var inte den äldre herren som var göken, utan Jag. Här satt en underbar gammal man och skojade med vad jag misstänker är hans barnbarn (s barn?) och verkligen tog sig tid, verkligen gav sig hän till barnen, .. så går jag och direkt dömmer ut honom efter 3 sekunder?

Barnen, en flicka och en pojke, sprang runt i mitten av bussen såfort den stod stilla och var uppenbart förtjusta i bussfärden. Lyckligast var nog pojken, för på en av hans upptäcktsfärder när bussen stod på en hållplats upptäckte han att chaffören har en bildskärm som visar bl a mittenpartiet av bussens interiör. Han gav upp ett glatt tjut : "Lina!! Jag ser juh dig i Teven här framme!". Vid varje busshållplats var den äldre herren noga med att påpeka till barnen att vara försiktiga och hålla i sig noga när fordonet började röra på sig igen.

Herren fick efter en stund bägge barnen i knäet och frågade då genast ut dem "Vaht e de vi ska egentligen?"  "Bunkeflooo!" skriker barnen ut förtjust. Sen följer "jaha, då får vi vara aktsamma så vi inte missar när bussen åker föhbi".
Det var verkligen jättegulligt. Kusinerna från landet inne i storstaden. Kändes lite som de spelade in Emil i Lönneberga på bussen.

Gårdagens inlägg citerade jag Kanye West från hans frikkin' golden hit "Stronger". Kanye West och Daft Punk, finns det något bättre? Det skulle isåfall vara Snow Patrol kanske, hm.

Nu skall jag bädda ner mig under täcket och se ett nytt avsnitt av "Eureka!", och som sällskap skall jag ha en underbar tös, som smakar bäst i världen; Budweiser Light. My darling.


PS:
För helvete?!?!? Kan Google sluta ha ads på min sida som lyder "GUD ÄLSKAR DIG".
Snacka om Fel forum för att ragga nya offer till kyrkan på! Gees! Jag vill inte ha nå jävla fanatism på min sida! *slå på annons med stor kvast*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte för att vara en bitterkärring :P men jag hatar kanye west - stronger hahahah :D

Postat av: Michel

Haha, every man or womans right to think whatever they want about Kanye! Men pls, kommentera me namn! Känns som jag pratar ut i Cyberspace annars! :P

2007-09-22 @ 13:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback