Kusinerna från landet

På bussen hem idag så fanns det som vanligt en massa interessanta karaktärer, men mest utmärkande var utan tvekan en herre i 70 års åldern som satt med två barn i åldrarna 4 - 5 år. Varför? För att de var verkligen inte härifrån! Klingande småländska och deras söta kläder var allt annat än Up To Date.
Jag reagerade först ganska så starkt, fick tanken "vilken gök!", mannen satt nämligen och förklarade för barnen i förväg hur bussen skulle svänga "Ooo du svaaeengger det ti Hjöger här, och tänka sig, nu blir det en vänsteh sväng ocksåh!". Jag insåg ganska snabbt att det var inte den äldre herren som var göken, utan Jag. Här satt en underbar gammal man och skojade med vad jag misstänker är hans barnbarn (s barn?) och verkligen tog sig tid, verkligen gav sig hän till barnen, .. så går jag och direkt dömmer ut honom efter 3 sekunder?

Barnen, en flicka och en pojke, sprang runt i mitten av bussen såfort den stod stilla och var uppenbart förtjusta i bussfärden. Lyckligast var nog pojken, för på en av hans upptäcktsfärder när bussen stod på en hållplats upptäckte han att chaffören har en bildskärm som visar bl a mittenpartiet av bussens interiör. Han gav upp ett glatt tjut : "Lina!! Jag ser juh dig i Teven här framme!". Vid varje busshållplats var den äldre herren noga med att påpeka till barnen att vara försiktiga och hålla i sig noga när fordonet började röra på sig igen.

Herren fick efter en stund bägge barnen i knäet och frågade då genast ut dem "Vaht e de vi ska egentligen?"  "Bunkeflooo!" skriker barnen ut förtjust. Sen följer "jaha, då får vi vara aktsamma så vi inte missar när bussen åker föhbi".
Det var verkligen jättegulligt. Kusinerna från landet inne i storstaden. Kändes lite som de spelade in Emil i Lönneberga på bussen.

Gårdagens inlägg citerade jag Kanye West från hans frikkin' golden hit "Stronger". Kanye West och Daft Punk, finns det något bättre? Det skulle isåfall vara Snow Patrol kanske, hm.

Nu skall jag bädda ner mig under täcket och se ett nytt avsnitt av "Eureka!", och som sällskap skall jag ha en underbar tös, som smakar bäst i världen; Budweiser Light. My darling.


PS:
För helvete?!?!? Kan Google sluta ha ads på min sida som lyder "GUD ÄLSKAR DIG".
Snacka om Fel forum för att ragga nya offer till kyrkan på! Gees! Jag vill inte ha nå jävla fanatism på min sida! *slå på annons med stor kvast*

Do they Gospel in heaven?!


There's a thousand users but only one of me

image51


Alla lika, alla olika?

Varning: Generaliseringar förekommer i denna text. Meningar som "kvinnor är" och "män tycker" finns. Jag är inte tappad bakom en fiskvagn, jag vet att allt inte är svart och vitt. Detta är endast hur jag upplever och ser saker och ting. Jag vill inte ha kommentarer eller arga blickar för att jag använder mig av generaliseringar.Om det finns någonting jag verkligen har ett genuint intresse för så är det Kommunikation. Speciellt när det gäller kommunikation mellan två personer av motsatt kön! Ändå sedan jag var liten har jag facinerats över faktumet att tjejer aldrig verkar förstå vad man menar, och vice versa!

Under åren har jag ändå blivit ganska duktig på att urskilja vad töser egentligen menar och försökt anpassa mitt språk så att de förstår mig.
Men hur mkt jag än lär mig att anpassa mitt språk, att lyssna på rätt sätt, att göra det som förväntas men ändå vara någerlunda "spännande" så försvinner allt detdära rakt ut ur fönstret när jag finner någon jag tycker om.
Då blir jag helt enkelt Mig Själv. Och tro mig mina vänner,. att vara sig själv är bra, ENDAST om man kan göra det under kontrollerade former! Vilket jag är värdelös på när jag blir förälskad, jag blir mig själv  till 100%.

Citerat här under är ett utdrag från en blogg jag läser ganska ofta. Väldigt kul blogg! En rolig tjej som ofta skriver om en kille hon tycker är spännande och het. Att ha läst från "herregud vad het han är" och "undrar vad han tänker", " jag vill ha honom!" och en del andra lite mer grafiska uttryck vad hon vill göra med honom så läser jag nu:

"(.....) jag tyckte det var skitmysigt, jag tycker han är helt underbar, men jag får panik, han får inte tycka om mig för mycket för då kommer det bara bli jobbigt. Nu vred sig hela magen upp och ner ut och in. Han får inte säga för mycket för snabbt. Svimfärdig fan.
Det känns som att jag har spya i halsen... Varför reagerar jag såhär?? Jag vill ju träffa honom och så... men aja what the fuck... "
 
Förr hade jag nog bara blivit arg och skällt på något sånt här! Och klagat, klagat och klagat. Därefter sagt att jag aldrig tänker va mig själv för att ,. yadayadayada,.. men idag tänker jag inte det.

Utan idag tänker jag istället säga att för en gångs skull är det dags för töser att vakna upp och inse att killar inte är dessa mystiska fantasifigurer som är stora, starka och finns endast där för att behaga tösers behov av fantasier.
Vi har precis lika mycket känslor som er, och i det moderna sverige är vi fria att uttrycka oss och ventilera våra känslor, men däremot har de svenska kvinnorna inte kommit speciellt långt i denna aspekt. Vi förväntas fortfarande vara dessa stora, tysta och sexiga varelser som en ggn om året KANSKE kläcker ur sig något känsligt som får kvinnan att känna sig speciell då hon och bara hon har tillgång till hans känsliga sida.

Nej töser. Dags för lite utveckling från er sida också. De enda som förlorar på en sådan här inställning är Ni. För att runt om hörnet står en tös som kommit över hennes rädsla för manlig känslighet och när hon får tassarna på din kille, och han plötsligt får gehör för sina ord, tankar och känslor; Vem tror du han kommer välja?

Working for the Empire

Att jobba för Imperiet är inte så illa faktiskt! Jag jobbar numera för Microsoft och det kan inte bli bättre! Jämfört att jobba för Försvarsmakten är detta Pure Heaven! Det finns faktiskt seriöst kompetenta människor i ledarpositioner inom Microsoft! Och de känner sig inte hotade av ungt blod! Det är fantastiskt!
Riktigt roliga kollegor och verkligen härlig arbetsplats, mitt i centrala Malmö! Bra lön och sjukt bra utvecklingsmöjligheter! Jag trivs. Jag trivs riktigt bra!

Efter en sällan skådat trevlig helg så var det en fröjd att återgå till jobbet idag. Visst är det så det ska kännas?! Att känna "Ja! Jobba!" en Måndag är fan bra betyg för en arbetsplats!


image50
Where do you want to go today? To the Office!! YAAAY! :D

verkligen

jag borde sova just nu, men innan jag lägger mig vill jag ta tillfället i akt att tacka Sara för att hon va så fin och lät mig dela hennes hem. Du är en grymt fin människa, om lite smått galen ibland, och jag tycker väldigt mycket om dig.

Nu (!) ska ja sova! *poff*

Färgblind någon?

-"Ahmed, den blåa pennan är borta!"
-"Schit samma! Ta den gröna!"

I rest my case people, I rest my case!
Jag funderar på att starta en exportservice och sälja riktiga svenska flaggor till dem, mindre pinsamt för dem och sverige får in lite extra cash! Skadar aldrig =) 

image49