"Vill direktörn ha lite rödvin till huvudrätten, eller kanske en flytväst?"


100 miljarder i förebyggande åtgärder. Det är vad som behövs. Aftonbladet (inte den mest seriösa av tidningar iofs) frågar sina läsare "Hur ska åtgärder mot klimathotet betalas?"


Här är svaret:


image52

Folk är bra dumma. Nåväl, jag är glad att jag har både överlevnadsutbildning och militärutbildning, för med så många fårskallar som springer vind för våg i denna värld lär det inte ta allt för lång tid innan jag har nytta av ovanstående kunskaper, och jag tänker fanemig inte hjälpa nån snål jävel vars villa flyter iväg pga. han hellre ville kunna golfa tre ggr i veckan. Fakk yå säger jag!

Ohh! jag hittade popcorn! . popcorn taaajm!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för åtgärder menar dom som staten behöver hosta upp för?
De värsta utsläppen orsakas väl ändå av privata företag?

2007-10-01 @ 20:38:38
Postat av: Michel

I'm guessing reinforceing barriers and infrastructure related issues. Även om privata företag står bakom utsläppen är det inte de som bygger våra vallar.

2007-10-01 @ 22:36:13
Postat av: ellinor

ekonomiska styrmedel- skatter. pollutor pays principle. full-cost pricing. skifte av subventioneringar. utsläppsrättshandel. omläggning av energiproduktion. staten beslutar -> företag och i slutändan vi betalar indirekt. det roliga är ju att vi kommer göra det either way förr eller senare, mer eller mindre ovetandes. och om inte så kommer vi få betala så in i helevete mkt mer. tough choice? sådär.

Postat av: Michel

oooch där ÄGDE Ellinor fullständigt oss alla.!
Märks det att hon är Environmental Science studerande? naaah

2007-10-03 @ 21:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback