Overkill?

image56
What? I like the iTouch (I refuse to call it iPod Touch), Don't Judge me!I helgen vart det fest hos Ahrens och Adam. Redigt trevligt! Grekisk kebab, Xbox 360, Öl, goda vänner, handfängsel och strobe lights (don't ask). Man får tacka herr Adam och herr Andreas!
Lustigast ever var att jag festat hur mycket som helst i lägenhet med exakt samma layout hela min gymnasietid, nämligen Mirre's lya. Lite lusigt att hitta systerlägenheten i Lund.

Igår upptäckte jag att Bjärred inte är så sunkigt som jag tidigare trott, tvärtom, det är VD:nas tillflyktsort har jag förstått. Jag upptäckte även att det finns ett hus med världens absolut vackraste vardagsrum TROTS gult tegel! Då är det fan ta mig fint, I shit you not! Ja menar, gult tegel? Seriöst ? Vad fan tänkte de med under byggboomen på 50 - 60 talen?

Ja i stort har helgen varit väldigt mysig och jag har verkligen slappnat av (om man bortser från att jag nog spände sönder nacken i motvinden ute på den 600 meter långa bryggan även kallad "Bjärreds stolthet")

Idag gick jag en promenad i det vackra vädret, klädde mig på TOK för varmt! herregud, det är ju varmt ute?! Vad är det som händer?

image57
image60

Kommentarer
Postat av: Christina

Att du ens kunde få för dig att Bjärred är sunkigt
:P
Bjärred är bäst, så är det bara.

2007-11-04 @ 16:22:41
Postat av: Michel

Haha. Bäst vet jag inte, men ganska trevligt om inte annat.

Fast i Metro idag visade sig att ni minsann har Ghetto ungar också ! :P

2007-11-06 @ 10:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback