Cheap Monday conquers the World!

Malmö bolaget Cheap Monday, mitt favorit jeansmärke, har nu äntligen kommit till USA!! Jag hittade en uppsättning jeans på Third St Promenade i Santa Monica, i en as frän butik som hade massa roligt. Butiken heter Urban Outfitters! Min nya favorit affär!

Till saken hör kanske att jag är så lycklig att detta märke etablerat sig här, för då betyder det att den kristna högern som försökte bannlysa detta klädesmärke, misslyckades!
Varför försökte de bannlysa Cheap Monday?  pga ett uppochnervänt kors i pannan på dödskallen. Antikrist, sprider satans ord i våra rena amerikanska själar, tyckte de. Eller nåt.
Det finns så otroligt mycket dumma människor i detta landet, jag är överlycklig att de inte lyckades sätta käppar i hjulet för käre Örjan från Malmö, så hans jeans numera klär amerikanska rumpor likväl svenska!


Jag skall ikväll agera moraliskt stöd till min käresta vän Miranda, som skall på ett hyfsat intressant möte som om lyckat kan göra en del för henne här i L.A och den lustiga världen kallad Hollywood. Jag beordrar härmed samtliga att hålla tummarna att detta semiofficiella möte blir ett lyckat ett.
Och för att jag inte ska bli den felande länken i detta möte, så måste ja gå och raka mig, duscha och få på mig nåt snitsigt nu!En Svensk balkong och en amerikansk visare, ifall du inte hittar övergångsstället.
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback