Saknad

Familjen saknar jag mycket mer än jag trodde faktiskt.  Jag saknar alla i min familj jättemycket, inte på det dära Horribla jobbiga sättet då man får ångest, utan mer att jag bekräftar hur mycket jag älskar min fina underbara familj.

När jag drömmer ser jag mina föräldrar skratta och vara glada hemma i Tyringe, ser min bror leka me sina döttrar på golvet hemma i Bunkeflostrand, ser min mormor vara ute på utflykt med min mor nånstans och njuta av den friska luften. Ser mina kusinbarn springa runt o jaga varandra och skratta högt i vardagsrummet i Nacka.

Detta gör mig otroligt glad och ger mig massor av styrka för att möta alla nya upplevelser här i detta otroligt konstiga land.


Sen givetvis saknar jag alla mina vänner där hemma, Alex, Sanna, Anna, Cello,. ja ALLA,.. ingen glömd! =)

Men mest påtaglig av alla känslor man har här är faktumet att jag är så vansinnigt lycklig att jag äntligen kom bort ifrån Försvarsmakten!! Ni anar inte vilket fängelse det var. Det är en sak att inte trivas på sin arbetsplats liksom, men att bli konstant motarbetad, nertryckt och mer lr mindre rättslös var otroligt psykiskt påfrestande.
Men jag bör nog tacka FMTM och Försvars Högkvartert, de fick mig att bli så pass stark att ALDRIG någonsin igen vilja vara arbetstagare. De förstörde verkligen delen av mig som kunde tänka sig jobba som en vanlig svensson.
Har aldrig vart med om en arbetsplats som faktiskt jagar BORT den kompetenta personalen och föredrar den inkompetenta. Lustigt va? =)

Så om ni någonsin jobbar inom någon myndighet (i synnerhet Försvaret) och undrar varför alla era chefer är fullständigt inkompetenta egon, så är det ju för att de me brains lämnat för den privata sektorn för lääääängesedan!


Åh, jag måste berätta nåt häftigt.
Anna F har flyttat till Abu Dhabi!! Hur äckligt häftigt är inte det?!  Här sitter man o tror man är lite häftig för att man drar till USA, så tar hon och drar till Abu Dhabi,. bräcker mitt hundratals ggr om! Haha! :D
Du e tuffast Anna!


Imorse för övrigt, från en sak till en annan, så klev två mexikanare in i vår lägenhet och slog upp ett stort hål i vår vägg,... läckte tydligen nånting där. Det roligaste av allt är att detta är ANDRA ggn det händer. Jävla fuskbygge vi bor på alltså.
Och brandlarmen bara går hela tiden,. mitt i natten, Jävla skit complex alltså. gees.

Men men! Bara att Smile and Wave!  =D

Kommentarer
Postat av: Kimsw

Hej Kompiskompis! Hur har du det nu?? När kommer du hem om?? Sakna, tänker tillbaks på alla kvällar vid telefonen när vi körde våra stödsamtal haha!
Kram

Postat av: Lotta

Hej!
Håller med om att Försvarsmakten inte är så himmla kul alltid... och sedan ni (du, Marcus och Mårten) drog så är det 100 gånger tråkigare! Saknar er, massor! Kram från tant Lotta!

2007-03-29 @ 21:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback