Sista natten EVER

Nu sitter jag här. Sista natten jag tjänstgör på Högkvarteret. Det känns fantastiskt bra!
Det är lungt och skönt och bara en enda galning har ring ikväll, personligt rekord! :P

HKV nätterna har varit rätt mysiga en ggn i tiden, nu känns de som det enda som håller mig tillbaka från att utveckla en normal fysik. Jävla ångest är vad det är! Man kan inte sova rätt, inte äta rätt inte göra nånting rätt! Och så är de så jävla onödiga också. Quite frankly, den här tjänsten behövs inte. Men av nån anledning är det ingen i det hela det här bygget som typ nyttjar hjärnan tillräckligt för att effektivisera organisationen, så här sitter jag och gör nada.

Min fossing läker fint! Det smärtar lite då och då, och stundtals känns det som foten brinner,.. hm.,. men i det stora hela så är det ganska fint! Kan nästan gå utan att halta nu också. Men bara nästan.

Talade med en kollega idag som sa att hon får värsta ångesten över att vi ska sticka. Vi är ju vänner alla här på SbC som varit värnpliktiga tillsammans, och nu försvinner 4 stycken på samma månad. En till studier i Sverige och tre av oss till USA. Förstår henne, inget kul att bli lämnad kvar. 

Jag skall värma mig en god Tomatsoppa, bryta lite bröd och sätta mig i lugn och ro och insupa de sista timmarna nattetid för evigt på denna god forsaken plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback