911 Press for Truth / Loose Change

Jag har sett de flesta dokumentärer angående 9/11 och efter "Loose Change 2n Edition" så är denna definitivt bäst.

Jag rekommenderar starkt att ni ser bägge dokumentärerna, då det avslöjar en del ytterst skrämmande fakta om den amerikanska regeringens inblandning i händeleserna den 11 September 2001.

Gör er själva en tjänst. Ägna några timmar åt detta, det är mer än värt det. Här under länkar jag till filmerna i sin helhet.


Loose Change 1h 21min
(Svensk text)

911 Press for Truth
1h 24min
(Ingen text. Engelskt tal)

9/11: Press for Truth

$$$

Whoa?! Pengar försvinner snabbt!! Införskaffade mig en 430 EX idag till kameran. Grym blixt!
Sen beställde jag en remote till min kamera från en respektabel sida på nätet, för 12 dagar sedan! Still nothing! Mailade dem och fick till svar att de skickat varan,. så nu måste jag jaga upp paketet. Nånstans har det fastnat. Jävla skit!

Och sedan har jag köpt ett program att utveckla bra fotogalleri med ljudmöjligheter. Kostade $39,99 USD, helt okej! Kommer använda det mkt i USA så ja kan visa alla er bilder ju! :D

Idag stack jag ner min hand i en tjejs handväska på stan. Helt okänd människa. Varför? Fråga inte mig!!! Hon gick brevid mig och försökte köra om mig,. miljoner människor, trångt, och i all förvirring, kom min hand rätt ner i hennes väska. 
Hon märkte inget. Jag tog definitivt inget. Men jag kände mig som en tjyv hela dagen.! Haha! 

Köpte Lambi papper på vägen hem på ICA, Götgatan. Damen i kassan var så enorm att hennes mage "spillde" ut över kassan och va nästan i vägen för den dära laser-thing-o-magigyn som blipar alla varor. Såg väldigt humoristiskt ut. Speciellt eftersom hon var så sjukt trött på jobbet och i princip stirrade rakt fram och sa bara summan, inget annat. haha. 

Nu ska jag lyssna lite på Billie The Vision & The Dancers och må bra!!

Klicka på The Michelles

The Michelles

Payback!

Jason Mraz,. så underbar musik!! Och Jack Johnson sen? Herregud,. jag är nyfrälst. I deras musik that is.

klockan är inte mycket,. jag skall till CSN idag,. känns lite underligt. Ska man verkligen gå o bli student nu? och leva på osäker inkomst? Usch, känns hemskt. Men men, vill man ha lite kul så måste man väl ge upp lite här i livet,. typ som en stabil inkomst.

Inte som att jag kommer sakna jobbet direkt.

Och förresten; Ja,.. du kommer få våndas. Länge! Vänta bara! *Mohahahahahahah*

"Mom!!! Bathrooom!!"

Maarten Santa MonicaMarkus Santa MonicaMichel Santa Monica

I dagarna kommer en anställd på Santa Monica College att se dessa tre bilderna och (förhoppningsvis) godkänna oss, och med det acceptera oss till skolan!

Visst ser vi propera och duktiga ut på bilderna? :P


Vet ni, jag åt precis två lussebullar! Hur gott som helst! Tror jag ska kränga i mig en till, why not? dom är goda ju!
Risken finns att jag föräter mig på dem innan lucia då,. men,. det är sååå värt det!! *dregla som homer*


Nooo!! NOOOOOOOOO!

Igår såg jag det roligaste nånsin!

En überöverklass tant studsar av tunnelbanan. I ett koppel har hon en liten vovve,  en fluffig terrier av något slag, skäggig sak. Hon går till trapporna, och hunden vägrar först gå upp för trapporna genom att försöka springa runt i cirklar. Hon rycker till i kopplet och hunden tassar sig försiktigt upp för trapporna.

När hon sen våningen över närmar sig spärrarna, så sätter sig jycken pladask ner, och försöker desperat hålla emot me framtassarna. Han Vägrar gå genom spärrarna. Hon drar jycken mot spärrarna, ju närmre ju vildare kämpar loppboet med att försöka stanna upp, platt arsle mot marken och frenetiska framtassrörelser, men nepp, inget hjälper! När jycken slutligen är ca 10 cm ifrån spärrarna som öppnas hotfullt och stängs lika hotfullt så övergår hunden från tänket; NOOOOOOOO! till "GERONIMOOOOO!!!" och formligen kastar sig mot spärren! Han klarar det!! Spärrdörrarna stängs bakom honom!!
Nöjd står vovven på andra sidan o viftar på svansen, men lyckan är kortvarig, überöverklass kvinnan drar bort vovven,. nästa anstalt: rulltrappan.

...Innan jag går o lägger mig...

*rödsprängda ögon*... Jag har inte gått och lagt mig än!. I just cant.. tänker för mkt!..

Men gott folk,. se här: Världens gulligaste kattunge, möjligvis lite trött, men underbar!!

http://www.youtube.com/watch?v=2GWPOPSXGYI

Jag har gjort mkt idag. men det kommer i morgondagens blogg. jag ska sova okristligt länge nu...!!

.Stiländring.

Se, en ny blogg! Eller ja, en ny stil på bloggen i varje fall. Den är inte klar ännu, jag är inte världens höjdare på HTML än. Men so far so good! Håll till godo.!

Jag är fortfarande lite krasslig i halsen underligt nog. Jag förstår inte hur det har hänt. Mår nog mycket bättre imorn får vi hoppas.

Nu blir det att fortsätta mecka med HTML!


Och så var de tre....

Det ser ut som vi inte blir två som åker, utan tre. Vår tredje Beatle (lr vad man ska kalla oss,, SbCare??) är ingen annan än Mårten! *fanfar*

Santa Monica Crew


The Santa Monica Crew
Fr vänster: Markus, Michel, Mårten

"Asså hallå.! Runar bor på min soffa"

Jag är Runar! Jag har levt på Markus soffa i 48 timmar. Den är mjuk, men jag saknar min säng nu faktiskt.
Idag ska vi (försöka) vara nyttiga! Vi ska simma, och fixa me USA stuff!
Vi är bägge vääääldigt sugna just nu. Lyssnar uteslutande på amerikansk college musik t ex, haha! (Detta är markus bättre på än jag)

Hej Karin!! Titta, jag skriver om dig i min Blogg! Alltså finns du, och dessutom, i mina tankar!! Fint va?! Tack för häromkvällen! Mjaau......! *stryker sig mot ben*. Krogrunda i helgen då ey? Me Tim o MaaaCuuuuuus!. 

The Wild är en film jag såg häromkvällen, onekligen myket rolig. Jag kan dock inte förstå varför dessa stora studier inte kan sluta skapa samma filmer! Hitta Nemo - Hajar som Hajar.  Madagaskar - The Wild. Men men,.. de är alla roliga på sitt sätt I Guess.

oj... look at the time!! Måste sticka o simma, träffa Sanna o gå en promenad i Gamla Stan, gå till Zkills och ikväll spela innebandy. Gah. jag måste röra på mig.

Skönhet

Skönhet är vad jag lever för! Jag älskar att beundra vackra människor!Töser speciellt! Töser är så otroligt mycket vackrare än män så det är nästan läskigt!

Tunnelbanan är min favorit! Så många vackra töser! Vackra ögon, vackra läppar, vackra händer, vackra kroppar som rör sig sensuellt nästan förtrollande,. herregud va groteska killar är i jämförelse.

Ni är så många, och jag älskar er skönhet! Idag visade det sig att Markus hade en skitsöt norrlänning hos sig som jag missar att träffa för att jag jobbar!! Helvete då!!! Jag hatar mitt jobb!! Jävla fängelse!
Fick hennes nr och ett kort samtal iaf, hehe. Bättre än inget.!
Här nedan ser ni Alexandra, en gammal bild från 2005 som jag piffat upp lite, men skönheten är helt och hållet naturlig! Hon är bedårande vacker!!


Alexandra Remake från 2005

Da mi basia mille

Låt oss, Lesbia, leva låt oss älska och ej akta en enda vitten värdigt allt vad knarrige gubbar därom glunka.

Solar kunna gå ned och komma åter, vi, när dagen är slut, den korta, måste sova en enda natt för evigt.

Giv mig tusende kyssar, sedan hundra, sedan åter tusen, sedan hundra. Sist, när tusenden hopats, låt oss blanda så dem samman, att summan ej kan nämnas, och att ingen oss avundsjuk kan skada, se'n om kyssarnes mängd han kunskap vunnit.

Valerius Catullus


Viking Line

Viking LineViking Line var så jävla roligt. Alla mina fördomar besannades, men det gjorde inte så mycket, haha!
Det var roligt och se alla i ens crew däcka av en efter en,. haha. Och uppleva Mårtens mycket passionerande samtal till en helt okänd man i övre medelåldern som han stoppade i korridoren för att bomma en snus av. Han fick en snus. Och då regnade det lovord över denna man. I minst 30 minuter., haha. Lätt ball.

Markus hade den obligatoriska glansiga blicken,. men däckade aldrig. Till min förvåning. Nej kvällen var en succé. Mycket tack vare till det alldeles förträffliga sällskapet jag hade under kvällen. Utan det sällskapet hade jag legat på botten av Östersjön nu.  Tack för dansen, och den Super Svåra men ack så roliga dansbandsdansen också!