Får man dregla över trailers?

First things first;

JAG HATAR TRAILERS!

...du vet, Hollywood trailers som visar hela filmen plus slutsekvensen fast på 45 sekunder.  Vem vet vem jag ska behöva lönnmörda borta i Änglarnas stad för att detta fenomen av att förstöra filmer ska upphöra? Msg me!!

MEN!

Jag Älskar Game Trailers!


..för spel är min sekundära passion efter film, och till skillnad från Hollywood så inom spelbranschen så gör man sina egna trailers, man outsorcar ("Hellov-I-äm-from-Swiden" engelska, men fuck that) helt enkelt inte till ett kasst mini-"vi gör feta trailers till din film" bolag vars huvudkontor är i Downtown Inglewood och består av tre socialfall och en fet sekreterare som lyfter på telefonen och säger "Juuust a moment" (alá Officespace) bara för att verka upptagen.

Ja, jag är arg på Hollywood!
Anyways! Som rubriken lyder; får man dregla över trailers? Hell WHY NOT?! Bara det inte är en Hollywood trailer! Fy på er! Jag klipper här in trailern till nya Tomb Raider spelet, endast för att jag tycker den är Awesome (as in Hotdog Awesome!)
(och ja jag är fullt medveten om att Tomb Raider är WAY past it's bed time och endast lever kvar pga fjortonåriga småpojkar vars enda kontakt med bröst är via datorn och mer interaktivt än, att backa upp Laura i ett hörn och hoppa satan, i Tomb Raider kan de inte få det)


Kommentarer
Postat av: Anonym

- HAHA ELLERHUR !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback