Inte alla har smak för blod i den stora Björnens land

Bild från den ryska bloggen


En bloggare "lindrighuliganism" visar på sin blogg upp bilder på fredsdemonstrationer i St. Petersburg! Glädjer mig otroligt mycket! Hoppas det blir massdemonstrationer! Fast, det kan vi inte hoppas på direkt. Med ökade resurser och ekonomisk tillväxt i Ryssland så var det verkligen bara en tidsfråga tills den ryska björnens krigsmakt skulle börja röra på sig igen. Historiskt sett så har landet alltid byggt upp sin militära styrka vid minsta lilla ekonomiska tillväxt och väldigt snabbt sett till att använda sig av sin den för att expandera sina gränser. Putin vill ha ett New Soviet. Kommer han få det tro?

LindrigHuliganism's blogg

Ryska bloggen "Blogik"

B.C !


P-piller kan ha en oanad bieffekt

"Får kvinnor att välja fel män

En ny studie visar att p-piller kan ha en ny och oväntad bieffekt. P-piller förvirrar kvinnans luktsinne och konsekvensen blir att hon sniffar sig fram till fel drömman.

– Det kan leda till att relationen spricker om kvinnan slutar äta p-piller, säger doktor Craig Roberts, som leder studien, till Skynew.com "

Ovanstående skriver ingen annan än allas vårt älskade Aftonbladet.
Är det bara jag som tycker kvinnor väljer fel konstant, p-piller eller inte? Det är alltid killen som är absolut minst rätt för dem som de väljer. Bad boy syndromet, inga jävla p-piller.

 


Alla Gillar Brudar

Matts har varit i farten igen! Här är hans senaste video, minst sagt imponerande! Creds till Matts för att han helt enkelt äger alla andra just nu! =)