Yes We Can

En retoriker utan dess like. En karismatisk ledare. En president?


Pangea Day, May 10th


On May 10th this extraordinary event will take place! Just watching the trailer gives me goosebumps! Imagine; millions of people watching the same movies. Millions of people uniting in a celebration of our Earth and ourselves.

On May 10th 2008 I will attend
Pangea Day
http://www.pangeaday.org

(The first clip is a Trailer for Pangea Day. The second is a 60 second "Teaser". The teaser is astonishing!)

Dubbel post

Skrev följande på min "dagbok" på Bilddagboken, det får publiceras här också.

Emo repellent  16:apr, 14:46
Where can I buy it, and do they sell it in aerosol cans??!

Jag är otroligt fakking trött på Emo människor! Gees! So, life is tough. boo-fucking-hoo!
När mina katter slogs med varandra hade jag en liten vattenspruta som jag kunde avstyra bråket med. En sådan vill jag ha fylld med Emo repellent!

Nedstämda är alla. We all have our gloomy days! Men när det tar över och blir ens vardag har det fan gått för långt.
Bilddagboken är nedlusat av tusentals fjortisar med svart snelugg som inte har något bättre att göra än att lägga upp bilder på den dära sjukt enerverande Emo nallen med vit tom blick och ett hjärta på bröstet, eller urdrag ur sin senaste totalt meningslösa MSN konversation, en grynig bild på dem i pushup tagen inne på nån random toalett. Det är så fakking tragiskt! Sen har vi ju ärkenötterna med bilder på rakblad och blod i varje jävla bild.

Blir så förbannad på jävla bortskämda svenska ungjävlar som har allt men som kräver all uppmärksamhet för annars är "världen ond". Men Ahmet, 12 år, som i förra månaden fick sina bägge ben bortslitna av en mina någonstans i mellanöstern, han sitter och ler på sjukhuset, glad över att vara vid liv. Och om Ahmet råkar bo i Irak, så är det stor risk att han inte överlever länge nog att uppleva sin 15 års dag. Sitter han och skär sig själv? Prolly not! och OM han sitter och skär i sig, så är det nog för att ta bort allt brinnande fosforsplitter ur bröstkorgen som han fick från handgranaten en amerikansk soldat precis lobbade in genom fönstret.

Tänk över er vardag, har du verkligen något att vara så fucking Emo över?