Amerikansk TV

Tittar just nu på CNN och en debatt om Philadelphia, om den enorma våg av mord de just nu tampas med. Som vanligt är det en debatt mellan konservativa och demokrater.
Ett jämförande med stater som inte tillåter handelvapen till lika stor del som deras togs upp. Och det visade klart att folk inte dödas lika mkt i stater med striktare vapenlagar.
En demokrat påpekade då att vapen är nyckeln till vågen av mord, om man skulle införa hårdare vapenlagar så skulle till en viss del morden sjunka.

Detta tyckte Republikanen var nonsens. Varför? Jo för att problemet är inte vapnen tycker han, utan att brottslingar har dem. I quote "Civilized citizens have a lawful right to own guns and have them for protection, from the criminals with the guns"

 Är det bara jag som bara gapar i förvåning över denna mans dumhet? Gees.
Detta landet är mkt speciellt. Mycket är rätt sjukt, tyvärr.

Idag har jag bara meckat me bilder och me hemsidan. Nu är den klar för beskådning. Alla knappar funkar och galleriet likså. Fler galleri är på väg, men nu har ni ca 100 bilder till beskådning ungefär.

Enjoy!

http://www.amerikat.se

Kommentarer
Postat av: Jensplan

I Sverige har vi just nu någon typ av amnesti så att att man kan lämna in vapen utan att bli granskad av polisen. Vanligtvis så blir man kanska hårt kontrollerad om man slänger fram ett vapen i polishuset. Men nu vill man minska antalet illegala vapen i omlopp så då är det fritt fram för alla tjuvar. Klokt beslut tycker jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback