"Don't get killed"

Med dessa visdomsord lämnade han oss för att ta oss an Los Angeles. Vem var han? Ingen mindre än Jay Leno! Jag träffade honom på Autobooks-Aerobooks i Burbank. Han var soft, lugn med fossingarna på jorden! Tog några bilder på honom med Miranda och Markus! 
Det var en träff för LAcar.com 's medarbetare, det var trevligt! Goa människor och härliga bilar! 

image27


Vi har varit på Six Flags igen. Det var otroligt kul! Ingen av oss spydde denna ggn heller tyvärr (jag hade hoppats på Mårten, men nepp). Däremot upplevde jag en halft otäck sak när min säkerhetsgrej som går ner över en och håller en på plats i åkattraktionerna gick upp exakt EFTER en loop i Revolution. Smått otäckt, brings back bad memories! Men jag överlevde, bara lite skärrad. *skaka*

Vi har haft vårt första produktionsmöte, och det vart roligt som tusan att bolla ideér! Snart blir det filmning! 
Vad det är kan jag inte avslöja än, produktionen är nog (!) klar i slutet på året. Fram till dess får ni lite härligt godis då och då! 

Jag har insett att jag verkligen måste göra något åt Amerikat.se, jag måste dels uppdatera oftare, jag vet, Men jag måste även designa om den eventuellt,. hm. 
Får se hur allt ter sig. 
Jag får mindre och mindre tid för allt, det är Midterms nästa vecka och veckan efter det är Spring Break. 

Nu ska jag leka lite me min dator! Adjööö.. 

Saknad

Familjen saknar jag mycket mer än jag trodde faktiskt.  Jag saknar alla i min familj jättemycket, inte på det dära Horribla jobbiga sättet då man får ångest, utan mer att jag bekräftar hur mycket jag älskar min fina underbara familj.

När jag drömmer ser jag mina föräldrar skratta och vara glada hemma i Tyringe, ser min bror leka me sina döttrar på golvet hemma i Bunkeflostrand, ser min mormor vara ute på utflykt med min mor nånstans och njuta av den friska luften. Ser mina kusinbarn springa runt o jaga varandra och skratta högt i vardagsrummet i Nacka.

Detta gör mig otroligt glad och ger mig massor av styrka för att möta alla nya upplevelser här i detta otroligt konstiga land.


Sen givetvis saknar jag alla mina vänner där hemma, Alex, Sanna, Anna, Cello,. ja ALLA,.. ingen glömd! =)

Men mest påtaglig av alla känslor man har här är faktumet att jag är så vansinnigt lycklig att jag äntligen kom bort ifrån Försvarsmakten!! Ni anar inte vilket fängelse det var. Det är en sak att inte trivas på sin arbetsplats liksom, men att bli konstant motarbetad, nertryckt och mer lr mindre rättslös var otroligt psykiskt påfrestande.
Men jag bör nog tacka FMTM och Försvars Högkvartert, de fick mig att bli så pass stark att ALDRIG någonsin igen vilja vara arbetstagare. De förstörde verkligen delen av mig som kunde tänka sig jobba som en vanlig svensson.
Har aldrig vart med om en arbetsplats som faktiskt jagar BORT den kompetenta personalen och föredrar den inkompetenta. Lustigt va? =)

Så om ni någonsin jobbar inom någon myndighet (i synnerhet Försvaret) och undrar varför alla era chefer är fullständigt inkompetenta egon, så är det ju för att de me brains lämnat för den privata sektorn för lääääängesedan!


Åh, jag måste berätta nåt häftigt.
Anna F har flyttat till Abu Dhabi!! Hur äckligt häftigt är inte det?!  Här sitter man o tror man är lite häftig för att man drar till USA, så tar hon och drar till Abu Dhabi,. bräcker mitt hundratals ggr om! Haha! :D
Du e tuffast Anna!


Imorse för övrigt, från en sak till en annan, så klev två mexikanare in i vår lägenhet och slog upp ett stort hål i vår vägg,... läckte tydligen nånting där. Det roligaste av allt är att detta är ANDRA ggn det händer. Jävla fuskbygge vi bor på alltså.
Och brandlarmen bara går hela tiden,. mitt i natten, Jävla skit complex alltså. gees.

Men men! Bara att Smile and Wave!  =D

Sweet Home Alabama!

How y'all doin' ?? Gosh darn'it, I wrecked the shittin'house again ,,!
Welcome to Alabama! :D

 Mårten är helt galen i Alabama, varför vet jag inte. Antaligen för att hans favoritkaraktär of all time kommer därifrån, nämligen ingen mindre än T-bag från Prison Break. Mårten satt och skrek "RUN T-BAG! RUN!" igår när han kollade på ett PB avsnitt. Smått skrämmande tycker jag,..

Nu har en uppdatering till amerikat.se skett. Lite nya album, en Lång video på 200 mb (från New York) och en ny låt. ! 
Det börjar bli varmare här! Väldigt mkt varmare!! Vilket jag finner skönt! minst 20 grader per dag nu. Bra dagar är det 30 grader. Det tycks om!!
Ska försöka (!) hålla min blogg mer uppdaterad, inte bara en ggn i veckan lr varannan liksom. Iaf varannan dag hade jag velat. Ska påminna mig själv om det.!.

HollywoodNu ska ja äta lite av min Cheesecake jag köpte igår. $16 cheesecake.. till för 12 pers. Jag äter den själv. hehe. Gooott!! :D

Har pratat med Ottilia idag! Åh vad hon gjorde min dag! =D
Ska äta lite för henne också! 

Amerikansk TV

Tittar just nu på CNN och en debatt om Philadelphia, om den enorma våg av mord de just nu tampas med. Som vanligt är det en debatt mellan konservativa och demokrater.
Ett jämförande med stater som inte tillåter handelvapen till lika stor del som deras togs upp. Och det visade klart att folk inte dödas lika mkt i stater med striktare vapenlagar.
En demokrat påpekade då att vapen är nyckeln till vågen av mord, om man skulle införa hårdare vapenlagar så skulle till en viss del morden sjunka.

Detta tyckte Republikanen var nonsens. Varför? Jo för att problemet är inte vapnen tycker han, utan att brottslingar har dem. I quote "Civilized citizens have a lawful right to own guns and have them for protection, from the criminals with the guns"

 Är det bara jag som bara gapar i förvåning över denna mans dumhet? Gees.
Detta landet är mkt speciellt. Mycket är rätt sjukt, tyvärr.

Idag har jag bara meckat me bilder och me hemsidan. Nu är den klar för beskådning. Alla knappar funkar och galleriet likså. Fler galleri är på väg, men nu har ni ca 100 bilder till beskådning ungefär.

Enjoy!

http://www.amerikat.se