Regn, midsommar och ständig oro

Just nu är livet väldigt underligt.

När jag återvände från USA var det tänkt att jag skulle jobba för ett företag jag jobbat för innan, men pga. administrativa problem från deras sida så skrevs inte jag in i sommarschemat.

Nu har jag hamnat i den sitsen jag verkligen inte ville hamna i. Jag är arbetslös, därav inkomstlös, och alla pengar är slut efter USA resan.
Verkligen worst case scenario just nu, och det är äckligt påfrestande.


Och, on top of everything, så fick man en som en pungspark på julafton igårkväll reda på att man inte varit så speciell som man kanske trott i en relation till en tös. Visst, man lurar sig ofta att tro mer än vad som egentligen finns, men det brukar finnas lite fog för de tankarna, men i mitt fall så har jag verkligen fått bevisat för mig att jag är en kille som lätt kan utnyttjas, jag ger mkt omtanke och värme för lätt. Och det finns tjejer där ute som verkligen skor sig på det, endast för att utbyta en mot någon annan när nästa tillfälle ges.

Det är inget arg inlägg där jag skäller ut hela världen för att ja tillfälligt har det lite dåligt, men det är ett inlägg som definitivt markerar tidpunkten då jag inser att jag har en för naiv inställning till inte bara till töser i ren allmänhet, men även faktumet att jag tillåter mig själv att bli prayed upon.

Jag är egenligen inte mkt bättre än en slagen tös som säger att hon fortfarande älskar sin man.
För av nån anledning, kan jag inte förmå mig att tycka illa om tösen. Trots att det enda jag vill är att hata henne. 

Underligt va?! =)
Gees. hjärnspöken!

Nu blir det midsommar mat!!
Ciao!

Harkel.

Jag måste lära mig att sluta skriva när jag är som mitt uppe i olika tankar och känslor. Ni lär tro att jag inte har alla ponnys hemma riktigt.
Men jag har iaf inte samma tankar som under gårdagen nu, lyckligtvis. Det var en sorts svacka som tog ner mig på den normala mannens nivå, nu är jag dock tillbaka på mitt moln.

Det hära med flickor överlag är nog en bra idé att bara lägga ner just nu. Svenska tjejer må vara vackarst, men också mest fakking komplicerade ever.

Jag har planer på att radikalt ändra hela bloggen och hemsidan. Hur vet jag inte riktigt än, men på nåt sätt. Time will tell.

Nu skall jag återgå till mitt mission; utrota gräspollen.

404 Not Found

Jag är nog inte så annorlunda från andra killar än jag trott. Jag blir lika svartsjuk tydligen, det upptäckte jag ikväll om något.

Tösen är inte min, hon har varit min lika mycket som jag varit hennes. Men likväl, så känner jag mig illa till mods när tösen nu är någon annans. Är jag konstig? Hade jag velat ha henne till min igen? Är det som dessa känslorna betyder?

Jag måste åka bort igen, Sverige är allergi och gammal historia.


Herregud, jag är precis som alla andra, inte ett dugg annorlunda, snart börjar jag väl dricka öl och slåss på krogen också. fan.

Goodnight Sweetheart, well, it's time to go....

Min sista natt på Marina Pointe är ett faktum. Imorgon blir en lång dag, med undanstuvning av saker i ett storage och ett sista besök till skolan. Avslutas gör dagen med ett besök till LAX där vi flygs till Philadelphia för att byta till flyget som tar oss hela vägen hem till Sverige och huvudstaden.

Har haft avslutningsmiddag och varit nere hos tjejerna en sista gång, för de kommer inte tillbaka till Los Angeles nästa termin.

Jag är nöjd med min termin och dess upplevelser, men mest nöjd är jag med alla människor jag lärt känna.
Tack till alla er som förgyllt min tillvaro här, speciellt mina underbara töser från C535.

Ni är mina finaste, now and forever! Utan er hade denna terminen inte varit hälften så underbar.


 Nästa gång jag skriver här är jag åter igen på Svensk mark.
Oj va underligt det kändes att skriva! wow.

Adjö.
Gam sa hap ni da Hiba, I will always remember what you have taught me. Pego Pa!! :D
image38