Fairly oproduktiv dag

Sedan jag mer eller mindre slet mitt ledband i stycken (ehm ,ja just det, har inte berättat det här, men ledbandet brast. Inget brutet eller så. I'll be fine in a few weeks) så har jag inte kunnat jobba. Så jag är oproduktiv och allmänt lat.
Städar mycket dock. Jag är rädd att jag börjar bli vuxen, för jag hatar när det är stökigt. Jag städar bort det medebums. Antagligen nyttigt tror jag, kom iallafall lägligt nu när jag ska flytta ihop med tre snubbar.

Jag har ätit pastasallad typ fyra gånger idag. Rätt gott. Och vad har jag gjort samtidigt? Sett olika TV shows.
26 Säsong 6 har ju börjat, mycket god underhållning. Sen har vi ju "Heroes" som gått raka vägen till min Top 5 TV series of all time. Saknar Lost, men det ska starta den 7 Feb 2007, så jag får se första avsnittet i New York antar jag. Stargate har jag även sett idag, mkt trevlig Sci-Fi underhållning.

Jag har borstat gaddarna rena, ska ju till tandläkaren imorn! Fick avboka mina två första besök tyvärr, foten gjorde det totalt omöjligt att mig dit,. för det gjorde så SATANS ont de första två dagarna.
Har även bäddat ner mig i sängen och släckt alla lamporna, och lyssnar på Garden State Soundtrack som är fantasiskt. Helt underbart fint. Får så fina tankar då.

Nu skall jag besöka John Blunds förtrollade värld några timmar,.. har alltid så trevligt där!


Kommentarer
Postat av: Sara

Att städa är mycket bra, snart är du kvalificerad för att bo med mig!

2007-01-15 @ 22:27:14
Postat av: Michel

Oh. Fet utsikt på G! :P

2007-01-17 @ 16:22:32
Postat av: Anonym

olika tv shows? 26 säsong 6? hmm.. är det någon dotterserie till 24 eller vaddå? sist jag kollade va det bara 24 timmar på ett dygn. oo detta är kanske framtidens dygn!? woho två timmar extra, lucky us! :D

2007-01-18 @ 23:00:15
Postat av: Michel

Med 26 refererar jag till South Park där de i Family Guy avsnittet är på Fox Networks huvudkontor har en affisch på väggen med Kiefer och de står "26" ;P So thats why!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback