. Avskedsfesten .

- Bar 54,  20 Januari 2007 -


Det blev en mycket lyckad kväll! Uppemot 150 personer kom, I think. Kvällen inledes med en god middag mellan goda vänner kl 18. Vi åt kungligt och drack ännu kungligare, jag drack t ex Grevens Cider. oj oj oj!! Inte illa va?! :P

Vad Bar54 bjöd på...


Klockan 20 började folket strömma in, vimmel av människor kom vid 21. Och vid 22 var festen ett faktum!
En stor del av mina närmsta var där, och det betydde massor! Vet ni, en person flög från Italien för denna festen! Now THAT's friendship!

Dansade trots att min fossing var ganska så inte i skick att göra det, känns nu dagen efter kan jag ju säga. men va fan. Avskedsfester har man inte så ofta! Så det är ju viktigt att ha så trevligt som möjligt då!

Kvällens höjdare var definitivt att Mårten hånglade upp ett stort antal killar samt Lotta.!. Ingen dålig bedrift alls inte!


Goooott!


Jag är nöjd. En avskedsfest down, nu är det bara 15,, nej förlåt, 14 dagar kvar tills vi åker. Bara att luta sig tillbaka och invänta datumet.

Som avslutning lägger jag upp en bild på Klara, Felicia och Agnes från rökrutan alá 70 tal.

Straight from the 70's

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hej hej! Kommer du ihåg mig... vi har inte snackat på länge men jag hoppas allt e bra! Ledsen att jag vart så dålig på att hålla kontakten men jag hoppas att vi fortfarande är Amigos! Hörde att ni ska till amerikat ;)
Har nytt mobilnummer hör gärna av dig, 0734567894
MVH// Jocke Höglund

Postat av: Rizko o Persson

Hej vi är två sambandsassitenter på 22 vårar som undrar vad Låten heter på Amerikat.se för den är jäääättebra =D
Herrååååååååååååå!!

2007-01-25 @ 14:37:00
Postat av: Michel

Men Schyyysss!!
Ni får ju inte avslöja adressen till USA sidan än!! den e ju inte klaaaaaar..!! Fyyy er!! PS: Jason Mraz - I'm Yours heter låten

2007-01-28 @ 03:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback