1 Januari 2007 - Första dagen på mitt fantastiska år!

När jag stod där ikväll med min familj kring mig, champagneglassen i högsta hugg och Skansens nedräkning i bakgrunden, då kändes livet ganska mysigt. Fyrverkerierna dundrade utanför fönstrena och barnen skrek förtjust när de färgglada raketerna exploderade i skyn.
Så när klockan slagit sina tolv slag så var det skålande och kramar till höger och vänster, och tysta önskningar om att 2007 blir ett mycket bättre år än 2006 var. 
För 2006 började inte så bra. Strax efter nyår stod det klart att min moster hade hjärncancer, och efter en kort tids sjukdom gick hon bort. Sedan den dagen har allt varit väldigt annorlunda.
Men vi överkom sorgen, och min familj har åter igen lyckats sammanflätas tightare efter ett dödsfall, för tyvärr är de relativt frekventa i min familj.

Efter skålandet ikväll var det dags för mig att åka in till Malmö och fira det nya året med goda vänner!
Tyvärr så blev det inte riktigt som jag tänkt mig pga. en händelse som var allt annat än normal. Livet är nyckfullt och ibland händer saker ingen trodde skulle ske! Men viktigast är att alla mår bra och sen är det inget mer med det.

I taxin hem när allt var som regnigast och värst så ringde Anna! Givetvis alltid välkommet men just ikväll betydde hennes samtal något extra. Inte bara en gott nytt år hälsning utan en omtanke fick jag från henne just i det ögonblick jag behövde det som mest.
Anna, du är min vän och min räddare i nöden! Nu och för alltid!

Nu är 2006 över. Ett år av tragedi, tårar, sorg, förbytlighet, glädje, skratt och längtan komprimeras nu ihop till en liten mapp man märker upp med "2006" och placerar i ens minnesregister. Hur många gånger kommer jag öppna mappen i framtiden? Just 2006 misstänker jag kommer öppnas ofta!


Nu börjar min resa. 2007 blir ett år i utforskningens tecken! Ett år utomlands. Ett år helt och hållet ämnat att glädja mig.
Jag längtar redan efter morgondagen!

Gott nytt år på er alla, försök hålla era nyårslöften om ni har och älska er näste.

PS:
Sanna, I still love and adore you !!! U're my boo ju !  *pussa*


Kommentarer
Postat av: Mega jätte tuff!

Jag sver den dagen du komma tillbaka till Malmö skall hela din familj sparka på dig för att du lämnade dem! Nej men skämt å sido! Hoppas att allt är kickass! Stör mig på att jag inte kan komma och säga adjö till dig hoppas att du överlever utan mig så jag slipper få ett samtal där du gråter floder och hotar med att äta nyttig mat i resten av ditt liv. tror nämligen att det resulterar i att du dör! ;) Well peace out så hörs vi!

2007-01-06 @ 17:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback