Technologic


. Avskedsfesten .

- Bar 54,  20 Januari 2007 -


Det blev en mycket lyckad kväll! Uppemot 150 personer kom, I think. Kvällen inledes med en god middag mellan goda vänner kl 18. Vi åt kungligt och drack ännu kungligare, jag drack t ex Grevens Cider. oj oj oj!! Inte illa va?! :P

Vad Bar54 bjöd på...


Klockan 20 började folket strömma in, vimmel av människor kom vid 21. Och vid 22 var festen ett faktum!
En stor del av mina närmsta var där, och det betydde massor! Vet ni, en person flög från Italien för denna festen! Now THAT's friendship!

Dansade trots att min fossing var ganska så inte i skick att göra det, känns nu dagen efter kan jag ju säga. men va fan. Avskedsfester har man inte så ofta! Så det är ju viktigt att ha så trevligt som möjligt då!

Kvällens höjdare var definitivt att Mårten hånglade upp ett stort antal killar samt Lotta.!. Ingen dålig bedrift alls inte!


Goooott!


Jag är nöjd. En avskedsfest down, nu är det bara 15,, nej förlåt, 14 dagar kvar tills vi åker. Bara att luta sig tillbaka och invänta datumet.

Som avslutning lägger jag upp en bild på Klara, Felicia och Agnes från rökrutan alá 70 tal.

Straight from the 70's

Sista natten EVER

Nu sitter jag här. Sista natten jag tjänstgör på Högkvarteret. Det känns fantastiskt bra!
Det är lungt och skönt och bara en enda galning har ring ikväll, personligt rekord! :P

HKV nätterna har varit rätt mysiga en ggn i tiden, nu känns de som det enda som håller mig tillbaka från att utveckla en normal fysik. Jävla ångest är vad det är! Man kan inte sova rätt, inte äta rätt inte göra nånting rätt! Och så är de så jävla onödiga också. Quite frankly, den här tjänsten behövs inte. Men av nån anledning är det ingen i det hela det här bygget som typ nyttjar hjärnan tillräckligt för att effektivisera organisationen, så här sitter jag och gör nada.

Min fossing läker fint! Det smärtar lite då och då, och stundtals känns det som foten brinner,.. hm.,. men i det stora hela så är det ganska fint! Kan nästan gå utan att halta nu också. Men bara nästan.

Talade med en kollega idag som sa att hon får värsta ångesten över att vi ska sticka. Vi är ju vänner alla här på SbC som varit värnpliktiga tillsammans, och nu försvinner 4 stycken på samma månad. En till studier i Sverige och tre av oss till USA. Förstår henne, inget kul att bli lämnad kvar. 

Jag skall värma mig en god Tomatsoppa, bryta lite bröd och sätta mig i lugn och ro och insupa de sista timmarna nattetid för evigt på denna god forsaken plats.

Fairly oproduktiv dag

Sedan jag mer eller mindre slet mitt ledband i stycken (ehm ,ja just det, har inte berättat det här, men ledbandet brast. Inget brutet eller så. I'll be fine in a few weeks) så har jag inte kunnat jobba. Så jag är oproduktiv och allmänt lat.
Städar mycket dock. Jag är rädd att jag börjar bli vuxen, för jag hatar när det är stökigt. Jag städar bort det medebums. Antagligen nyttigt tror jag, kom iallafall lägligt nu när jag ska flytta ihop med tre snubbar.

Jag har ätit pastasallad typ fyra gånger idag. Rätt gott. Och vad har jag gjort samtidigt? Sett olika TV shows.
26 Säsong 6 har ju börjat, mycket god underhållning. Sen har vi ju "Heroes" som gått raka vägen till min Top 5 TV series of all time. Saknar Lost, men det ska starta den 7 Feb 2007, så jag får se första avsnittet i New York antar jag. Stargate har jag även sett idag, mkt trevlig Sci-Fi underhållning.

Jag har borstat gaddarna rena, ska ju till tandläkaren imorn! Fick avboka mina två första besök tyvärr, foten gjorde det totalt omöjligt att mig dit,. för det gjorde så SATANS ont de första två dagarna.
Har även bäddat ner mig i sängen och släckt alla lamporna, och lyssnar på Garden State Soundtrack som är fantasiskt. Helt underbart fint. Får så fina tankar då.

Nu skall jag besöka John Blunds förtrollade värld några timmar,.. har alltid så trevligt där!


Givetvis.

Vi var på Amerikanska Ambassaden i Tisdags. Det gick ganska snabbt och effektivt att lämna våra handlingar och få bekräftelse att vi fick visum, de vart trevligt!
Jag skämtade lite med en vakt bara för att se hur de tog skämt där,.. de tog det bra! :D

Träffade herr Gustaf Hedén Persson där också, min gamla klasskamrat som numera bor i London! Visar sig att han ska till New York också, kring samma tid som oss! Mkt trevligt! Får hook up me honom där!

Men, som allt sig bör, så kan ju inte Januari gå helt utan problem nu när det är något så stort som USA resan på gång. Nej. givetvis inte.

Jag skall till Akuten om ca 1 timme för att röntga foten som sjukhuset misstänker är bruten! Jag tror inte det, men jag vågar inte riskera något. Bandyrelaterad olycka som orsakat detta, och jag blir sjukt förbannad om det är 6 veckor gips som gäller! Då blir ja inte Alls glad.

Vi får se vad som sägs på sjukhuset. Jag misstänker att det är mkt bättre än de tror, linda foten och ta de lungt i veckan tror jag blir ordern. Om ja har tur.

T-minus 30 days

T-minus 30 days, commencing preflight check.

Mina damer och härar, i skrivande stund är det endast 731 timmar kvar tills vi lyfter!
Är ni lik mig, mycket intresserade av det exakta ögonblicket så
klicka här.

Jag håller just nu på för fullt att städa och fixa lyan så det ser representabelt ut imorn när jag skall ha visning för ett stort antal människor.
Har egentligen inte tid att sitta här, men jag tyckte det var dags för en uppdatering av Bloggen. Jag hatar när det går så många dagar mellan mina inlägg!!

Såg "The Last Kiss" igår, Zach Braff. Mycket trevligare än jag trodde. Har den på huvudet nu,. mysig (och omysig) film.

Nu hör jag skurhinken ropa på mig,.!  *poff*

1 Januari 2007 - Första dagen på mitt fantastiska år!

När jag stod där ikväll med min familj kring mig, champagneglassen i högsta hugg och Skansens nedräkning i bakgrunden, då kändes livet ganska mysigt. Fyrverkerierna dundrade utanför fönstrena och barnen skrek förtjust när de färgglada raketerna exploderade i skyn.
Så när klockan slagit sina tolv slag så var det skålande och kramar till höger och vänster, och tysta önskningar om att 2007 blir ett mycket bättre år än 2006 var. 
För 2006 började inte så bra. Strax efter nyår stod det klart att min moster hade hjärncancer, och efter en kort tids sjukdom gick hon bort. Sedan den dagen har allt varit väldigt annorlunda.
Men vi överkom sorgen, och min familj har åter igen lyckats sammanflätas tightare efter ett dödsfall, för tyvärr är de relativt frekventa i min familj.

Efter skålandet ikväll var det dags för mig att åka in till Malmö och fira det nya året med goda vänner!
Tyvärr så blev det inte riktigt som jag tänkt mig pga. en händelse som var allt annat än normal. Livet är nyckfullt och ibland händer saker ingen trodde skulle ske! Men viktigast är att alla mår bra och sen är det inget mer med det.

I taxin hem när allt var som regnigast och värst så ringde Anna! Givetvis alltid välkommet men just ikväll betydde hennes samtal något extra. Inte bara en gott nytt år hälsning utan en omtanke fick jag från henne just i det ögonblick jag behövde det som mest.
Anna, du är min vän och min räddare i nöden! Nu och för alltid!

Nu är 2006 över. Ett år av tragedi, tårar, sorg, förbytlighet, glädje, skratt och längtan komprimeras nu ihop till en liten mapp man märker upp med "2006" och placerar i ens minnesregister. Hur många gånger kommer jag öppna mappen i framtiden? Just 2006 misstänker jag kommer öppnas ofta!


Nu börjar min resa. 2007 blir ett år i utforskningens tecken! Ett år utomlands. Ett år helt och hållet ämnat att glädja mig.
Jag längtar redan efter morgondagen!

Gott nytt år på er alla, försök hålla era nyårslöften om ni har och älska er näste.

PS:
Sanna, I still love and adore you !!! U're my boo ju !  *pussa*