Party like it's 1676?

I aint passin' no judgement on anybody right now, men är det bara jag som tycker det är fascinerande hur varje gång någon uttalar sig småkritiskt om Islam, målar en gubbe nånstans och kallar honom Mohammed eller ifrågasätter ett muslimskt lands sätt att t ex hantera kvinnor så tar det bara dagar så har de som yttrat sig fått något av dessa tre ting riktat mot sig;

1. Protester i form av demonstrationer som kräver förbud mot det ena och andra, mer lr mindre att man inte får vara kritisk mot Islam.


2. Mordhot.


3. All of the above.Nu är det då dags igen. "Lars Vilks mordhotad. Konstnären bakom teckningen av Muhammed" och "Demonstrationer mot Muhammedhundar" går att på DNs nätupplaga.
Är det bara jag som tycker det är ganska tragiskt? Att det på fullt allvar inte finns någon tolerans någonstans? Tänk om vi alla skulle lacka ur sådära för minsta lilla och deklarera att någon är "Haram" bara för att de uttrycker sina åsikter?

Jag är ganska handfast mot sådana här saker. Givetvis får de lov att demonstrera, det är deras rätt! Men att kräva att det ska vara förbjudet att kritisera Islam och avbilda Muhammed? Nej då är de ute på hal is.
Jag är för ett samhälle där alla blandas med alla. Tyck vad ni vill, tro vad ni vill, älska vem ni vill! Men respektera de grundlagar och förordningar vi har, etablera en förståelse för landets historik och värdegrund. Och om detta inte passar så tror jag inte någon av de svenska skattebetalarna skulle ha någonting emot att bekosta en ekonomiklass biljett tillbaka till deras föregående land.

Det är faktiskt inte så svårt att förstå! Se det såhära; du blir bostadslös och du frågar om du kan få bo hos din vän. Din vän låter dig givetvis bo hos honom. Men väl där börjar du direkt diktera saker och ting. Han får inte lov att använda vänster sida av kylskåpet för där ska Bara din mjölk stå och den får inte lov att blandas med något annat! Du kräver att alla bilder på Träd tas bort för att de kränker dig grovt! Och om din vän tar upp en diskussion med dig om det hela så hotar du att döda honom.

Låter detta normalt? Nej det gör ju inte det eller hur? Hur svårt ska det då vara att förstå att vi måste börja sätta ner vår Fot!

Är det konstigt att främlingsfientliga partier som t ex Sveriedemokraterna får allt fler röster när politiker verkar bry sig mer om vi betalar 0,3% moms på en glass eller 0,5%. Socialdemokrater som Moderater verkar driva sin politik i syfte att öka rasismen i Sverige, och om så inte är fallet bör de agera SNART. För Sverigedemokraterna och andra som dem tar fart, och vi måste se upp annars går det illa.


Kommentarer
Postat av: Marcello

Preach on!! Håller med =)

2007-10-13 @ 11:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback