Jag vill ha en egen kudde....

..som jag kan sova påååå *sjunger*.

Ja, vi får se om jag flyttar i dagarna då! Kan ju funka rätt bra tror jag! Och sen är det i värsta fall att vänta till efter nyår för något Helt eget, time will tell!

image48
Jag har hittat en ascool bok jag ska köpa!
Nerve.com säljer "Position of the Day" hihi!
Jag diskuterade sexböcker med Sanna idag och jag kom fram till att jag finner det ganska löjligt att köpa en bok om hur man förbättrar sitt sexliv. Seriöst, är det så farligt att Prata med varandra? "Ehm älskling,... that's not it !" eller "Jag älskar dig, men snälla, inte med tänderna!!". 

Jag är en stark förespråkare av mer sexuell kommunikation! Allt blir så mycket bättre! Plus man känner sig tryggare med varandra, det är faktiskt inte så svårt. Bara att öppna munnen! (no pun intended) 


Nu till nånting helt annat; varför kan jag inte sluta nynna på "Hava Nagila"? Hela dagen har jag haft den i skallen. T.o.m. tagit några danssteg då och då! Jag är ju inte jude? Hm, jag tror jag var det i mitt förra liv dock.!. Jag har ju trots allt näsan.

Oh. en uppdatering.
Kaninen från igår hette tydligen inte Ella, utan tydligen Bella! Och vi gick för att lämna tillbaka kaninen och påpeka till grannen att ha kaninen kopplad (inburad?) för att den äter upp grannskapets blommor. Men vi möttes av ett ganska gulligt iranskt äldre par som inte kunde ett ord svenska, lite gulligt, men hjälpte inte vår sak riktigt. Allt vi fick ur dem var; *glädjetjut* Bella!! Bella! *mer glädjetjut* Irani! Irani! *peka på sig själva* Bella! *glädjetjut*.
Vi gav tillbaka Bella och gick hem.

Gissa vem som kom på besök i vår trädgård i eftermiddags? Ingen mindre än Bella *suck*.
Grannskapet börjar tala om att kalla in skyddsjägare, vilket jag tycker är ganska tråkigt men kaninen förstör verkligen allt.


Nej nu är klockan alldeles för mycket, jag ska nog gå och lägga mig i min uppfällbara extrasäng och krama min hyrkudde. Det hade varit väldigt trevligt med kramsällskap, men hon gör nog nånting mycket viktigare nu än att krama mig! ;-)

.. Hava Nagila, hava nagila *dansar iväg in i mörkret*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback