Bilddagbok, vuxenlivet och vilda tamkaniner

Jag har nu startat min bilddagbok. Det känns bra, trots att jag hatar designen med passion. Har lagt upp lite bilder redan och jag tror faktiskt jag kommer hålla uppdateringarna någerlunda frekvent.

Jag har insett att det enda rätta att göra i Malmö är att köpa sin lägenhet, så om jag inte får ett väldigt attraktivt förstahandskontrakt någerlunda snart så blir det nog omstrukturering av planerna och köpa en liten fin lägenhet istället, det är väl sådags ändå. Det blir ju bara dyrare för var dag som går känns det som.
Hittade en galet underlig lägenhet i Västra Hamnen. 14 m2. Fullt seriöst också. Vem FAN bor på 14 m2??! Helt sinnessjukt, va i helvete bygger man lägenheter på 14 m2 för?! Panndöa jävla arkitekter. suck.


Imorse fick vi påhälsning av Ella.
Ella är väldigt tjock, hon ser allmänt butter ut och har oproportionerligt stora öron. Och hon rynkar på nosen alldeles för mkt. Ändå är Ella väldigt söt. Hon satt och åt på grannens blommor när broren min fångade in henne med en morot.
Ella är en vädur.
Grannen som äger Ella tycker det är helt okej att hon springer lös i området, vilket då alla andra grannar här tycker är fullständigt retarded då en vädur kan försvara sig mot rovdjur ungefär lika bra som en sten. (Notera att de är en väldigt död sten....)
Så nu har vi väduren Ella i uteburen. Jag tror hon trivs. Men ikväll ska hon lämnas tillbaka till sin ägare, som antagligen blir besviken att hon fortfarande lever. Vad annars kan finnas för motiv att släppa ut kaninen än att den ska bli uppäten? Men Molly lär uppskatta det, då blir hon åter igen den enda kaninen i familjen Teixeira-Weidenholm.

 Fröken Ella

 Fröken Molly


Så va fint väder! Åh, jag vill gå en promenad och äta glass me nån mysig, någon som känner sig manad??

Kommentarer
Postat av: therese

fina bilder i dagboken =)

Postat av: Sara

jag känner mig alltid manad till att äta glass :D

2007-08-28 @ 21:16:26
Postat av: Michel

tack! ti er bägge!
Therese, kul att du läser bloggen!
Sara, vi lär kunna äta hur mkt glass vi vill tsms snart nog. heh

2007-08-31 @ 16:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback