En sen sommarnatt i Malmö....

Tusentals människor står på Stortorget och blickar mot en stor svart scen. Förväntan hänger i luften, alla andas i takt, ingen tar för stor plats, alla väntar. Förväntan höjs när det pysande ljudet av några rökmaskiner bryter tystnaden från scenen, publiken börjar ljuda!
Ett par välriktade spotlights tänds och i samma sekund ljuder några väl valda toner ut över havet av folk och in på Scen stormar artisten / artisterna. Havet av människor förvandlas på en sekund till ett kontrollerat kaos! Man kan inte höra sina egna tankar längre, man kan inte sluta le, man vet att Malmö Festivalen har Börjat!

 Är det inte lustigt gott folk?! Här sitter jag i Marina Del Rey och längtar efter att få höra Timbuktu (och kanske The Ark) på samma scen som jag hör dem varje år.  Idag har jag verkligen slösat bort mitt liv, och jag älskar det. Jag har inte varit utanför lägenhetens dörrar idag! Kollat på massa TV serier, ritat, skrivit, pratat med vänner på MSN, ätit frukt (ovanligt i Cali!, de är för satans dyrt), druckit några glas vin, lekt filosof, tänkt på min vistelse här, saknat min familj, studsat på en gigantisk blå boll som plötsligt dök upp i vårt vardagsrum, sjungit lite för mig själv (.typ första ggn !), bråkat om Ägg med min rumskamrat (haha,.FAKTISKT!,. Lustigt värre)...

 Jag har helt enkelt njutit av dagen utan att behöva känna mig tvungen att göra något!
Onsdagarna är "mina" dagar. Jag är ledig hela dagarna medans mina tre rumskamrater har mkt annat att göra, typ skola. Så kvällstid har jag hela lyan för mig själv, och med det kommer tystnaden, ty denna underbara tystnad! Åh!.
Det är Inte helt lätt att bli student må jag säga. Gå från "Nej men denna va snygg, den köper jag" till den ena kulinariska utsvävningen efter den andra av olika nudelsmaker!

Jag vill verkligen inte vara Student,.. eller jo kanske, om jag hade fått lov att tjäna pengar samtidigt så jag kunnat köpa de lite lyxigare nudlarna med kryddor !! Men neeeej, amerikanska regeringen deportar mitt arsle om jag så lite som flippar en Burgare på Carl's JR!,. Suck. Dessa jänkare och deras jävla regler.

Lustigt, dom är BÄST på att hitta på regler, och har den dummaste befolkningen i världen som inte har en aning om hur man följer dem. Och de undrar varför de har överfulla fängelsen,....
För att kort förklara hur dumma folk kan vara i detta landet;  De har varningskyltar på automatiska dörrar.
"Warning: AUTOMATIC DOOR!",.... seriöst också!!! Hahah dog av garv när jag såg det första ggn.
Detta är nog det enda landet i världen där de dummaste i befolkningen frodas! :D hihi.

Nej nu ska jag maila min arabiska pärla nere i Abu Dhabi! *poff borta*


Kommentarer
Postat av: Kimse

Kom hem, jag saknar dig :´(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback