Raison d'être


Soldater tappar det.
Grovt misshandlande tappar det.
Sjuka tappar det.

Men varför börjar de glida ur händerna på mig? Det oroar mig mycket.


Sluta vara så,. Amerikanska!!

Skickade precis iväg ett mail till en amerikansk kyrka som tror Cheap Monday är ondskan själva.
Patetiska människor som inte har något bättre för sig. Men så kan man ju inte säga till dem, formulerade ett ganska najs brev till dem.
Om ja får svar så ska ja posta både mitt och deras mail här på bloggen.

(Ni kan läsa deras artikel om Cheap Monday här:  
http://www.blessedhopechapel.org/bhca_cheapmondayjeans2004.html  Tack Åberg för tipset )


Låt oss se, vad har hänt de senaste dagarna!? Hm. Jo! Var på en utgrävning ute på Lovön! En kollega som snart är utbildad arkeolog som var och grävde där!
Jag träffade Fernando där!! Han är Grym!72997-5 

Fernando the Dog. Eller björn. Nåt av det.Var och såg Da Vinci Koden på bio, alla kritiker har fan puffat nåt dåligt,. den va hur bra som helst! Kritiker suger!

Oj då.

Jag har visst låtit tiden gå,...
sjukt längesedan jag uppdaterade här! Då vart det dags nu då!

Visste ni att fram tills förra veckan, så hade jag inte tagit blodprov på hela 10 år. Faktiskt. Jag är aldrig sjuk i princip., och är då i ytterst lite behov av att ta blodprov. Men nu så vart det dags! Jag var spänd! De var ju trots allt 10 år sedan sist. Men det gick bra! :D

Blodprov Titta!! Bevis!

Imorgon skall jag på ett APT möte, vi ska alla på min avdelning åka till Örebro. Hm.. "min avdelning",. låter som jag är psykintagen. haha.  Ibland känns det så!

 - - - -

Var och gratulerade Sanna igår (iförrigår blir de nu,.hm),. hon, bettina och sara blev finalister till Svenska junior vattenpriset! Inte dåligt! Fick se Sanna nervös på scen,. träffa en trevlig hitflyttad skåning vars kusin också stod på scen, Bettina, och se Sara vägra äta Smörgåstårta.,.. (som jag glädjeligen åt istället).

Men viktigast av allt ...!!... Jag och Marcus drog på studentskiva,. i våra M/87 uniformer! Dude,.. de va hett! hehe,. Bildbevis nedan, mkt trevligt! :D

Das Party

Vi kunde varit piloter. Men vi var inte det. Tyvärr. 

Nu ska jag sova!!!! FRA kl 09 imorn!

Puss på alla!

Gnusta citat

"Tog jag med mig mitt hår?" och " Bohd' " blir dagens Gnusta citat av Anna.

I Tisdags fick jag äntligen min nya uniform! Jag är äckligt snygg i den!!! Och på Onsdagen blev den inte snygg, utan bara äcklig. 

The Story goes:

 Klockan var 06:50. Min buss skulle gå om 4 minuter. Klockan blev 06:55, ingen buss.  Fick aningar om det skulle bli som sist. (läs Kollektivtrafik) Tiden gick och tre uteblivna bussar senare kom det en buss!!!
Men det var ju inte bara jag på bussen då direkt,. utan den var redigt fullpackad. Och jag blir stående vid barnvagnssektionen. Med en barnvagn till höger om mig, och tre töser i ca 12 - 14 års åldern på min vänstra sida.

5 minuter in i bussfärden blir en av dessa töser likblek, tittar på de andra töserna och säger -"jag måste av denna bussen! jag klarar inte av detta mer".  Hennes syster (som ja då förstått att hon var) svarade på engelska "Joy! Oh my god, you've got to hold it. Not here".  Dessa ord oroade mig.  Tösen sa åter "Jag Måste av!!" med lite mer panik i rösten denna ggn. Jag försöker trycka mig så platt som möjligt mot barnvagnen. Och hör "OMG JOY,.. NO!" och därefter hulkar Joy till,. sänker huvudet, och KABLAM! spyr ner mig och golvet på bussen. 

Mina nya äckligt snygga uniformsbyxor nergraderades till bara rent av äckliga.

Fick stå på slussen och smeta bort Joys frukost från mina byxor med lite servetter jag fått från en tös på bussen. Märk väl, inte av någon av töserna som var i Joys sällskap. Hm.

Mårten i sitt esse
Snabbspolning
till iförrigår
(då de är enda lediga dagen
ja haft),
drog ut på stan
med Mårten
och införskaffade
oss biljetter till Pablo Francisco's stand up i Stockholm den 25 Augusti!!
Yee Haw!


Blev en del mobiltelefons foton tagna, bland annat ett på Mårten då han visar upp sitt
alterego; Übersexiga Ingrid från det ariska inlandet i Schweden!.
Visst är "hon" otroligt läcker? Och ringde gjorde Anna och sa att hon var i Stockholm! Hookade genast upp med henne!

Och kul att få höra hennes roliga språk. Klockan 03. nånting natten till igår hörde ja ordet "bohd" och insåg att hon var oförmögen att använda bokstaven "r".
haha. Söt. men lite bondigt. *fniss*


Nu ska jag äta lite frukost och därefter bege mig till Högkvarteret, i min tvättade, äckligt heta uniform!

Puss på era nosar.