Att sova på jobb.

Att sova på jobb är för de flesta inte möjligt. Men för mig är det fullt möjligt, sålänge jag inte tjänstgör. Så när jag inte tjänstgör och inte pallar ta mig hem, då kryper jag ner i vår ganska mysiga säng och slaggar lite.
Fast inatt (läs: idag) så drömde jag allt annat än bra. Jag drömde ett par olika drömmar och vad de än handlade om så var slutkontentan att jag vart totalt värdelös. Givetvis är jag fullt medveten om att så inte är fallet, men det blev ändå väldigt påtagligt att man någonstans är sjukt rädd för att misslyckas alternativt bli uppfattad som misslyckad.

Det kan ha och göra med att jag tillbringat alla timmar sen 18.00 i Fredags på jobb och att ja känner att det är ganska tragiskt. Vilket det är, men samtidigt, jag har ju bara 13 pass kvar nu! Sen är jag klar för evigt med detta jobbet!! Borde ju mitt undermedvetna ta med i beräkningarna.

Dock avslutades min sömn inatt med en dröm att jag spelade Super Mario, tillsammans med en flicka. Jag kunde bara se Skärmen, alltså bara mario. Men jag kunde höra mig själv tala och en tös. Hon var sjukt rolig, duktig och intressant. Men jag vet inte vem hon är, allt jag vet är att hon skrek lika högt av glädje när vi fann en blå Yoshi,.,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback