Hycklare!


Hahah!! Välkommen till verkligheten!!! This is girls in a nutshell.

Hycklare!

Ifall ni inte kan läsa texten:

Ruta 1:   ALLT ÄR SÅ SVÅRT!

Ruta 2: Pål sa till mej att han nog aldrig kommer få nån flickvän för att han är så överviktig....
Men jag sa att han är Snäll, omtänksam, Rolig och Smart - och att den tjej som får honom kan skatta sig lycklig!

Ruta 3: Men då frågade han om jag ville gå ut med honom!

Ruta 4: Så Så, vi är alla hycklare.

Att sova på jobb.

Att sova på jobb är för de flesta inte möjligt. Men för mig är det fullt möjligt, sålänge jag inte tjänstgör. Så när jag inte tjänstgör och inte pallar ta mig hem, då kryper jag ner i vår ganska mysiga säng och slaggar lite.
Fast inatt (läs: idag) så drömde jag allt annat än bra. Jag drömde ett par olika drömmar och vad de än handlade om så var slutkontentan att jag vart totalt värdelös. Givetvis är jag fullt medveten om att så inte är fallet, men det blev ändå väldigt påtagligt att man någonstans är sjukt rädd för att misslyckas alternativt bli uppfattad som misslyckad.

Det kan ha och göra med att jag tillbringat alla timmar sen 18.00 i Fredags på jobb och att ja känner att det är ganska tragiskt. Vilket det är, men samtidigt, jag har ju bara 13 pass kvar nu! Sen är jag klar för evigt med detta jobbet!! Borde ju mitt undermedvetna ta med i beräkningarna.

Dock avslutades min sömn inatt med en dröm att jag spelade Super Mario, tillsammans med en flicka. Jag kunde bara se Skärmen, alltså bara mario. Men jag kunde höra mig själv tala och en tös. Hon var sjukt rolig, duktig och intressant. Men jag vet inte vem hon är, allt jag vet är att hon skrek lika högt av glädje när vi fann en blå Yoshi,.,

Dreaming

Ibland är det kanske svårt att se utom sin egen sfär, se bortom de dagliga rutinerna. Kanske rent av omöjligt att se att ett annat liv än det man lever just nu ens existerar.  Vardagen kanske blivit så huggen i sten, att blotta tanken på förändring skapar illamåendekänslor förenat med panikartade tankar.

Men är vi som levande varelser inte skyldiga oss själva, och rent av universum, att ständigt söka efter sätt att vidga våra vyer. Att ständigt vara på jakt efter en mer givnade tillvaro för oss själva och för hela planetens befolkning?  Vi är skyldiga oss själva att förändra på minsta lilla som får oss att må dåligt och att aldrig acceptera någonting destruktivt.

Att aldrig mer låta frasen "C'est la vie" få sista ordet!


Vackraste låten just nu; "Dreaming" av  MAU
http://www.myspace.com/fizzyfox 
 klicka på Dreaming

.Agnes.

Agnes är en mycket intressant person. Genuint intressant person. Ibland förstår man sig inte på henne, och ibland är hon som vilken annan tös som helst. Men oftast är hon mycket mer än så, man ser och hör på henne att hon är speciell. Hon kommer bli någon. Det har jag alltid trott. Sedan första veckan jag tillbringade med henne.

Men ikväll såg jag det som bekräftade vad jag trott, och tog bort alla möjliga tvivel som eventuellt fanns i huvudet. Jag var och såg hennes föreställning "Eldansikte".

Så otäckt begåvad hon är! Hon besitter förmågan att totalt gå ur sin egen personlighet och bli en helt annan karaktär. Det, mina vänner, är ovanligt! Vad jag såg ikväll var inget annat är ren och skär magi!
Sanna mina ord; Agnes H. Wallander kommer bli en av Sveriges största skådespelerskor.

Tack för föreställningen Agnes, u fuckin rock!

"I'm so in to you, Don't know what to do?!"

"()....I know this is true,. 'cuz all I see is you.", "()....I just wanna hear you breath!" 

Hjärtat studsar lite extra sådär, mysigt är det alltid, men nyttigt? Äh. Döfött iaf, men skitsamma, My Heart is having the time of it's life,. let it play.,!

Just nu lever jag i en  e x t r e m t  stressad tillvaro; Måste kränga lyan, packa undan Hela mitt boende, köpa alla julklappar, jobbar varje dag på ett antal olika jobb.  Allt detta skall vara klart till den 23 December. Utöver jobben som ja kommer ha fortgående till sista Januari 2007. 
Våra förhandlingar gick igenom och vi är anställda t.o.m. sista Januari som sagt, hur skönt som helst, en hel måndadslön till! Kan verkligen inte skada!

Igår träffade jag och Markus en liten klick andra människor som skall till Santa Monica, alla töser. Det var trevligt, väldigt intressant att se vilka man kommer mer lr mindre "hang out with" i ett år framöver, om man nu vill hang out dvs.

Lite nyheter om hemsidan! Den är så smått på gång, jag har tyvärr väldigt begränsad teknisk kompetens för att få den exakt som jag vill, men den blir väl helt okej ändå får vi hoppas. 
Så snart vi har registrerat domänen och ett webbhotell så postar jag adressen här!! 

Och som avslutning på detta inlägg måste jag säga; ni (läsare) måste bli bättre på att kommentera! FFS! Jag vill ju kommentera tebax på era kommentarer, se era bloggar som ni givetvis länkat till osv!! 
So peeps,.. start commenting! 


Vad drömmer du om?

Vad drömmer du om? Vad drömmer jag om? Varför drömmer jag? Varför drömmer du? Drömmer vi om samma saker? Drömmer du om Kärlek kanske? Eller om framgång och lycka? Eller är våra drömmar helt enkelt bara desperata försök från vårt omedvetna att ge oss allt vi så verkligen önskar, men innest inne vet att vi aldrig får?  Jag vet inte, och faktum är att det gör mig inte så mycket. De vackraste drömmarna är endå de man upplever i vaket tillstånd, när man blickar in i sin kärestas ögon och ser sin egen spegelbild. 

För hur kan livet vara någonting annat än en ljuvlig sommardröm då?