Club Toxic

Utekväll igår. Det var störtskönt! Var på Club Toxic me Alex, Kerstin och lite annat smått o gott folk! Såå najs att dansa igen,. alldeles för längesen!

Och herregud så mycket vackra töser. Utöver Alex och Kerstin som var dom absolut hetaste på plejset såklart,. så var det dom bästa jaktmarkerna jag hittils funnit i Stockholm! Nej de blir mer Toxic i framtiden!

Dock är ingen kväll en riktigt kväll utan ett lr två slagsmål,. ehm,. eller nåt :S
Erik, en grabb in da gang, blev påhoppad av några dudes. Lagom begåvat då han är väktare.

Och på bussen hem, på sätena framför mig, sitter en tös och en kille. Dessa två är sura på varandra och märkbart berusade. Från att kalla varandra "fitta" och "looser" till "GE TILLBAKA MIN MOBILTELEFON", slag i ansiktet och bitande i hand så denne börjar blöda rätt bra. Och jag stiftar en bekantskap med killen brevid mig, då vi hjälps åt att hålla spjärn mot dessa två slagskämpar då dem faller fram o tebax i bussen.
Intressant kväll.
Kom hem 04. Upp 07. Jobba 08 till 16. Sova 17 till 19.50. Jobba 20.00 till 08.00.
Klockan är nu 09.06 och jag är ordentligt trött,. plus att jag har sjuuuuukligt ont i området jag stundtals benämner familjelyckan. Klubben igår,. fick ta emot lite stryk =)

I love you all.
Puss

Kollektivtrafik

Jag kände mig duktig igår. Jag var för en gångs skull ute i tid för att hinna med en tidig buss och komma till jobbet hela 35 min innan jag började.!.
Det är trevligt att komma lite tidigare, så jag kan samtala med min kollega lite innan mitt skift går igång och jag blir ensam kvar natten ut.


18.45 - Bussen är sen,. jag och en tös som väntar på busshållplatsen blir lite småförvånade över att bussen är, vad vi tror då, sen.

19.00 - Inser att bussen nog inte kommer. Nästa går 19.04.

19.10 - Vi börjar så smått ge upp hoppet för även denna buss. Och jag börjar irritera mig lite på SL. 

19.18 - Fortf. ingen buss. Nästa skulle gått 19.15. Jag ringer SL för att ge dem en fet verbal dänga,.. men nepp. "Välkommen till SL. Våra öppettider är...." . Lusten att slå sönder något var rätt stor.

19.24 - Dags för Nästa buss igen att komma. Vi väntar. 

19.35 - Bussen anländer!! Woohoo.

20.10 - Jag kommer till jobb. Tio minuter sen.

Helt jävla otroligt. SL Suger Apa. Punkt slut.
Nu sitter jag och gnyer för att ja snart måste ut och förlita mig på bussar igen. För nu är det snart dags att åka hem ju. Usch. Kommer bli kallt. Men gah så najs det ska bli att sova!! Längtar efter min säng!


Solen är kommen!

Solen var död

Atleast so I thought,. men den var vid liv i allra högsta grad! Idag visade den sig från sin bästa sida.
Med en fetaost, parmesan och olivpasta macka i handen fick jag idag uppleva livsenergin från den så efterlängtade solen, likså fick alla andra trettioelvatusen personerna på Medborgarplatsen.

Oj, förresten! Välkommen till mitt första blogg inlägg. Jag är inte ny till bloggscenen, men jag totalt ignorerade min andra blogg i ett alldeles för bra tag så jag skäms för mycket för att återuppta den. Väljer att starta michel.blogg.se istället.

ha en fortsatt underbar lördag! älska varandra!